16.05.2016

ХІ Пирятинські екологічні читання

13 травня 2016 року національним природним парком «Пирятинський» проведена щорічна Всеукраїнська екологічна науково-практична конференція «ХІ Пирятинські екологічні читання». 

Учасниками конференції були представники установ природно-заповідного фонду України з

національних природних парків «Нижньосульський», «Деснянсько-Старогутський», Гадяцького регіонального ландшафтного парку, науковці Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України, студенти та викладачі Інституту біології КНУ ім. Т. Шевченка, учні, вчителі, працівники дошкільних навчальних закладів, районного краєзнавчого музею, бібліотекарі, працівники та члени науково-технічної ради НПП «Пирятинський», журналісти  місцевих ЗМІ, голови сільських рад.

Зі словами привітань до присутніх  звернулися  директор НПП «Пирятинський» Ю.М. Митропан, голова районної ради С.Г. Пазюк, заступники голови РДА і міської ради. За підсумками екологічного конкурсу 2015 «Колодязь мого дитинства» переможці, учасники та вчителі отримали дипломи, призи  районної ради та грамоти  НПП «Пирятинський».

Після пленарного засідання робота продовжилась у двох секціях: «Водні ресурси» та «Біорізноманіття суходолу», де з доповідями та презентаціями виступили науковці, студенти, учні.

До уваги присутніх була представлена фотовиставка «Від експедиції-до експедиції…», яка охопила період роботи літніх екологічних наукових експедицій за участю викладачів, студентів КНУ ім. Т. Шевченка та учнів і вчителів пирятинських шкіл з 2005 по 2015 роки.

Всім присутнім на конференції від НПП «Пирятинський» презентовані буклети, листівки, плакати та збірки матеріалів науково-практичної конференції.

Відділ рекреації та екоосвіти НПП «Пирятинський»

 

DSC03092

DSC03105

DSC03122

DSC03169

DSC03209

DSCF0912

DSCF0953

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут