01.02.2017

Фахівці з екологічної освіти національного природного парку «Пирятинський» (Полтавська область) разом з учнями ліцею та школи № 1 годували птахів. Дітлахам пояснили, що пернатих друзів потрібно починати підгодовувати ще з осені, щоб вони звикли до годівнички.
 Середина зими для пташок найбільш тяжка, так як насіння та ягоди, що залишилися на кущах та гілках дерев майже з’їдені, а під снігом та кригою іншу їжу не добути. Тому дуже важливо регулярно підкладати корм у годівницю в кількості, щоб птахи не відвикли самі добувати собі їжу. Під час заходів учні дізналися, який корм безпечний для птахів, а який ні в якому разі не можна класти до годівниці. Семикласники додатково виготовили годівнички з природного матеріалу і розвісили їх поряд з торішніми. Діти повісили несолоне сало, поклали несмажене насіння, подріблену пшеницю, варену картоплю, нанизували на гілочки шматочки яблук та гарбуза, тобто намагалися нагодувати якомога більше видів птахів. На згадку отримали флаєри від працівників Парку «Зимове меню птаха».
Відділ рекреації та екологічної освіти НПП «Пирятинський»
 
1
 
2
 
3

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут