08.02.2019

ЕКОЛОГІЧНИЙ ЗАХІД «ВОДНО-БОЛОТНІ УГІДДЯ ДОПОМАГАЮТЬ НАМ»

Для учасників зустрічі було підготовлено презентація, фотоекспозиція, цікава інформація про те як і чому почали відзначати Всесвітній день водно-болотних угідь, що захищає Рамсарська конвенція, де знаходяться водно-болотні угіддя НПП «Пирятинський», а також про важливість і необхідність їх збереження та захисту.

Проведена екологічна гра «Смарагдове лото», в яку з захопленням грали школярі, допомогла їм розширити знання про тварин і рослини заплавних луків, яких так багато по берегах річки Удай.

Яскравим та позитивним моментом зустрічі стало відвідування районної виставки дитячих малюнків «Річка Удай – окраса Пирятинського краю». Тут були і жарти, і обмін думками, і пошук екзотичних тварин та образів.

Зустріч була організована і проведена фахівцями з екологічної освіти НПП «Пирятинський» А. Олексенко, Т. Безпалою, бібліотекарем А. Кабушкою у приміщнні читального залу Пирятинської ЦБС для учнів 9-А класу, кл.кер. Крижанівська А.П. (ЗШ №4).

1

2

3

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут