22.05.2019

«НАШЕ БІОРІЗНОМАНІТТЯ, НАША ЇЖА, НАШЕ ЗДОРОВ’Я»

Під таким гаслом відзначається цього року Всесвітній День біорізноманіття.

Учні 7-го класу Пирятинського ліцею та фахівці з екоосвіти НПП «Пирятинський» зібралися у приміщенні Пирятинської районної бібліотеки, щоб обговорити тему «Наше біорізноманіття, наша їжа, наше здоров’я».

На дискусію були винесені такі питання: Що таке біорізноманіття і чому воно таке важливе? Чому вимирають види? Як наше здоров’я залежить від біорізноманіття?

Семикласники з допомогою екоосвітян визначили компоненти біорізноманіття, які чинники його руйнують, роль і залежність людини від нього.

На прикладах було доведено, що здоров’я кожного напряму пов’язане з тим, що він споживає. Чим різноманітніша наша їжа, тим більше поживних і корисних речовин отримує організм.

Школярі активно висловлювали свої думки, відстоювали власні позиції, використовуючи знання з природничих дисциплін та інформаційні матеріали, з якими їх ознайомили фахівці з екоосвіти. 

 1

2

3

4

5

 

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут