У Національному природному парку «Пирятинський»закінчилася акція «Допоможемо перезимувати птахам», під час якої були організовані та проведені різноманітні екоосвітні заходи.
Під час зустрічей вихованцям ДНЗ району були передані годівниці, виготовлені працівниками Харківецького природоохоронного науково-дослідного відділення, а фахівець з екоосвіти О.Пономаренко розповідала дітям чому птахів потрібно підгодовувати взимку та чим правильно їх годувати.
Також фахівцями з екоосвіти були проведені уроки та зустрічі-бесіди з учнями (10 уроків), вихованцями дитячих садочків (2 бесіди), слухачами «Університету третього віку» (1 зустріч). До уваги присутніх були продемонстровані презентації з видами птахів, яких можна зустріти в Пирятинському районі зимою. Дізналися, що для птахів взимку найбільш небезпечний не холод та мороз, а нестача їжі, бо вона знаходиться під снігом. Пернатих необхідно підгодовувати регулярно і якщо вони вже звикли до вашої годівнички, то не можна забувати про щоденну підгодівлю. Були роздані листівки «Нагодуй нас» з зимовим меню птаха.
На офіційному сайту установи та електронному ресурсі facebook регулярно протягом листопада-лютого розміщувалася інформація про проведення заходів в рамках акції «Допоможемо перезимувати птахам».
На сторінках районної газети «Пирятинські вісті» фахівці відділу рекреації та екоосвіти розмістили статтю, де висвітлили проблеми зимуючих птахів, та звернулися до всіх небайдужих допомагати в підгодівлі пернатих.
Відділ рекреації та екоосвіти НПП «Пирятинський»
DSC01608
DSC01636
DSC01747
DSC01780
DSC01809
DSC01866
SAM 5603

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут