Спільний екологічний захід «Нехай зеленіє планета Земля»
4 квітня 2017 року у приміщенні читального залу Пирятинської районної бібліотки для дітей провідним бібліотекарем Наталією Павлік та фахівцем з екологічної освіти Анастасією Олексенко був проведений спільний екологічний захід «Нехай зеленіє планета Земля».
Учням 7-Б класу ЗШ №4 була продемонстрована фотогалерея «ТОП-10 найдивовижніших творінь природи», де були  представлені світлини національних природних парків України. Бібліотекар розповіла дітям про дивовижні природні місця нашої держави, закликала їх берегти природу та красу рідного краю.
Фахівець з екоосвіти представила презентацію про особливості життєвого циклу птахів, тварин, риб на території національного природного парку «Пирятинський». Розповіла про природоохоронну кампанію«Сезон тиші» в Україні. Пояснила дітям, що у період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проводити роботи та заходи, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (стрільба, феєрверки, санітарні рубки, що проводяться навесні, використання моторних човнів тощо).
Підсумком заходу стало проведення екологічної вікторини про тварин, птахів і явища природи.
Відділ рекреації та екологічної освіти НПП «Пирятинський»
 
DSC04423
 
DSC04414
 
DSC04420
 
DSC04422
 
DSC04425

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут